Nyt olen yrittänyt pojalle ettii tallipaikkaa, mut ei vaan tunnu löytyvän. Ulkomaille en ole valmis muuttamaan ponin tallipaikan takia! Muutamaa on tarjottu, mutta kaikissa ollut jonkinlaisia vikoja. Olen alkanut miettiin, jos ostaisi Attelle jonkun kaverin. Sellaisen, jonka ylläpito olisi halpaa ja johon ei tarvitsisi niin panostaa. Joku eläkeläinen olisi tosi mielekäs, mutta tavallaan taas kiinnostaisi esim. suokki, jolla voisin sitten ridailla nyt, kun Attella ei vielä voi. Alkoi vaan mietityttään et riittääkö mulla millään aika, kun pitäs hoitaa kahen hepon liikutus ja tallihommat. Monelle se ei ole varmaankaan paljoo, mutta kun pitäisi jotain muutakin tehä. Laskin, että tallilla menisi silloin n. 4-5h. Nykyäänkin kuluu kyllä helposti kolme tuntia, mutta käytän sen esim. tavaroiden järjestelyyn ja varusteiden korjaamiseen tms. Eipä pojua ole yksinelo haitannut, mutta olen alkanut jo tsiikailla yhdeltä tuontisivustolta suomenhevoset -ja eläkeläiset sivuja. Laitan tähän muutaman lupaavan:

MYYDÄÄN KILTTI JA LUPSAKKA SUOKKI-RUUNA
Myyntiin omistajan ajanpuutteen takia lupsakka ja rento maastoputte. Manu, oikealta nimeltään Tili-Manu on todella helppo heppa esimerkiksi aloittelevalle. Sopii erinomaisesti ekaksi hevoseksi, seurahevoseksi tai vain pihankoristeeksi. Kisaamaan ruunasta ei oikein ole, sillä se on tasoltaan vain HeC ja 50cm. Manu on ex-ravuri. Se on 14vuotias ja lopettanut ravi-uransa kaksi vuotta sitten. Tästä toimiva paketti halvalla!
Hinta: 1900ve (tai 2500ve, jolloin mukaan kaikki varusteet)
Yht.otot: Tili-Manumyyntiin@myynti.fi

UUTTA KOTIA ETSII SH-ORHI TURTORI
Nyt markkinoille saapuu kaikkien unelma, eli sh-orhi Turtori, tutummin Turo. Turo on hyvin hyppäävä, komea, kiltti ja mukavan kokoinen. Säkää on 179cm, joten orhi sopii hieman isommillekin. Ikää löytyy 6v ja kapasiteettiä paljon! Tasoltaan se on tällähetkellä HeA ja 100cm ja kapasiteettiä ainakin tasolle VaB ja 120cm. Ponille kelpaa hyvin kisakoti, mutta myös maastoputen virka, jos koti on muuten passeli. Hinta nousee tason noustessa. Mukaan saa riimun
Hinta: 6000ve
Yht.otot: Turtori@suokki.fi

Monia hienoja tammojakin oli, mutta ne ei nyt käy, johtuen Atten sukupuolesta. Tuo Turtori ehkä hieman hintava jne, eli paremmin sopisi tuo Manu. Olen lähdössä katsomaan huomenna Turtorin isää, Turen Into, joka myös myytävänä. Hintaa herralla on 400ve. Halpuus johtuu siitä, että orilla kesäihottuma ja hieman häikkiä jaloissa. Se on pysynyt kuitenkin terveenä monta vuotta, loimen ja kunnon verkkojen avulla, niin luotan siihen, että toimii jatkossakin. Tasoltaan se on VaB ja 110cm, mutta taipuu nykyisin maximissaan HeB jutut ja esteitä voi hypätä enintään 80cm asti. Pitää nyt kuitenkin katsella. Myös muutama puokki ja älvee löytyi, jotka hieman kutkuttaa... Jos Into toimii hyvin, olen lähes varma, että se lähtee mukaani.

Ainiin, Atten kanssa en tänään tehnyt mitään, eli se sai nököttää vaan tarhassa. Laitoin tänään aitatolpat kesälaitumelle ja kokosin jo hieman katsota, niin sitten kun yöt lämpiää pääsee poika pihalle.
Leave a Reply.

  Atten kuulumiset

  Blogissa kerron russponiori Atten kuulumisia.

  Picture
  (c) Kati

  Categories

  All